6 Μαρ 2007

OΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ.

Το blog δεν επιτρέπει ανώνυμα σχόλια. Για να συμμετάσχετε στον διάλογο πρέπει να είστε κάτοχος μιας Gmail address που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και δωρεάν από το mail.google.com.
Με τα νέα user name και password μπορείτε να εισάγετε τη γνώμη σας.

8 σχόλια:

talos είπε...

Δεν είναι απαραίτητο το gmail account, μπορεί να είναι κανείς χρήστης του blogger, ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας του google έχει εγγραφή. Μάλιστα μπορεί κανείς να κάνει ένα προφίλ στο blogger.com χωρίς να φτιάξει ιστολόγιο.

Από την άλλη είναι λίγο σόλοικο να πρέπει κανείς να γραφτεί σε υπηρεσίες ιδιωτικής εταιρείας για να σχολιάσει ειδικά σε αυτό το μπλογκ. Αν και φαντάζομαι ότι τα διάφορα ερπετά του διαδικτύου και της ακροδεξιάς, μπορούν να γίνουν ενοχλητικά με τα υβρεολόγια και τις ανοησίες τους, η υπομονή και ο καθημερινός καθαρισμός από διάφορα τρόλια ίσως, αν είναι εφικτή από πλευράς χρόνου ενασχόλησης, να αποτελεί μια κάποια λύση, προκειμένου να επιτραπούν να "ανώνυμα" για το google, πλην ενυπόγραφα π.χ σχόλια.

Επίσης, αν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που να επιμελούνται την σελίδα θα μπορούσατε να χρησιμοιήσετε το comment moderation, απλά θέλει τακτική φροντιδα για να "εγκρίνετε" τα σχόλια που γίνονται... Γλυτώνουμε έτσι την καταχώριση των καλικαντζαρίστικών που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές σπάμ...

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν είναι εφικτό, δεν πειράζει θα υποστούν όλοι την εγγραφή στο google, πιθανόν!

SpirosKappa είπε...

Πολύ σωστά σκέφτηκε ο συνασπισμός για το θέμα των σχολίων. Θα διαβάζω λοιπόν τα ελεύθερα σχόλια με θέμα την παιδεία.
ΜΠΡΑΒΟ !!

Konstantinos L. είπε...

Άριστα σκέφτηκε ο ΣΥΝ, ευχόμαι να ήταν έτσι όταν ήμουν εγώ στο Λύκειο. Το ονειρευόμουν τότε! Δέν ξέρω τι χρειάζεται για να υλοποιηθεί σαν σχέδιο, Όμως ελπίζω ο αγώνας τον παιδιών να αποφέρει μια θετική λύση όπως αυτή.
Για τους καχύποπτους, δεν έχω ψηφίσει ΣΥΝ ως τώρα.

Unknown είπε...

Είναι αρκετά ενοχλητικό το να χρησιμοποιώ το gmail μου account. Τα spam ξεκινούν από μηχανές αναζήτησης τέτοιων account. Είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιείται όποιο email θες. Και αν θέλετε κόψτε τα anonymous!
Πάντως καλή προσπάθεια αρκεί να προχωρήσει σε ανοικτό διάλογο για όλες τις θέσεις του ΣΥΝ και όχι μόνο για την παιδεία. Ήδη έγραψα για σας στο blog μου

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρος μήνας πέρασε και τα σχόλια παραμένουν στάσιμα.
Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι φίλοι και οπαδοί του ΣΥΝ,είτε δεν είναι γνώστες της τεχνολογίας,είτε έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και δεν προλαβαίνουν να ασχοληθουν με το ιντερνετ.Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα φαντάζουν λίγο δύσκολα για το χώρο της ανανεωτικής αριστεράς,που ενώ δεν τις λείπουν οι ιδέες,δυσκολεύεται να τις περάσει στον κόσμο.
Ίσως αν υπήρχε η δυνατότητα δημιουργίας τηλεοπτικού σταθμου η κατάσταση να ήταν σαφώς καλύτερη.
Ο ΡΣ ¨Στο Κόκκινο¨ είναι εξαιρετικός,αλλά μικρής εμβέλειας και κάτι πρέπει να γίνει γιαυτό.
Τέλος,έχω τη γνώμη πως δεν χρειάζεται χάεδεμα στους μονόχνωτους του Περισσού γιατί αυτοί δεν έχουν μάθει στη συνεργασία παρα μόνο στο ¨καπέλωμα¨.Όσα χρόνια βρισκόμουν στις γραμμές τους,από την καθοδήγηση μού δινόταν η εντύπωση πως αντίπαλός μας δεν ήταν η δεξιά και οι όποιες αποκλίσεις της,αλλά οι ¨αναθεωρητές¨! Κατά συνέπεια δεν νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια διαλόγου,κι αυτό φαίνεται από τις χωριστές τους συγκεντρώσεις και την αυτοαπομόνωσή τους μην και ¨μολυνθούν¨από όσους δεν δέχονται τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις τους περί σοσιαλισμού...

Unknown είπε...

Οι ιδέες σας για την παιδεία είναι πολύ καλές και σε μεγάλο βαθμό δοκιμασμένες σε άλλες, πιο αναπτυγμένες χώρες. Σε πολλά σημεία μου θύμισαν τις ιδέες του ψυχολόγου Carl Rogers για την εκπαίδευση και αναρωτιέμαι αν έχετε μελετήσει το έργο του.
Το κακό είναι ότι στην Ελλάδα το 90% θα ψηφίσει όπως πάντα με πελατειακή λογική (ρουσφέτεια κτλ) και λίγοι θα νοιαστούν για τις ιδέες και τα προγράμματα σχετικά με κρίσιμα θέματα.

ΑΔΕΡΦΙΑ είπε...

Kαλο Σ/Κ παιδες

ilias είπε...

συμφωνω